lunes, 23 de septiembre de 2013

Google drive

Avui hem utilitzat el google drive per compartir documents amb els nostres companys. Treballar amb el google drive ens permet editar conjuntament a l'instant el document treballat, poder intercanviar idees i també tenir l'opció de poder-lo publicar en la xarxa i difondre, així que ens ha sigut molt fàcil treballar en grup.
En classe hem vist aquest vídeo explicatiu del google drive:



Primer de tot hem creat un document de text compartit i hem començat a buscar informació sobre el tema demanat, és a dir, els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules i introduint aquesta informació al document creat:

.  


Realitzant això, hem pogut seleccionar la informació que volíem que finalment acabes en la presentació de power point que posteriorment vam crear en el google drive. I finalment hem creat un formulari amb preguntes sobre el tema tractat, i ens l'hem enviat entre tots els membres del grup per així poder contestar les preguntes del formulari. I aquest és el treball final, en format de power point:






Aquests documents els he pogut inserir al meu blog, anant al document original, donant-li a compartir i després seleccionant el link HTML i inserint-lo a l'entrada del meu blog en forma de HTML.






Per finalitzar m'agradaria posar-vos un enllaç on podeu informar-vos millor que és el google drive i el seu




Opino que el Google Drive és una eina molt útil tant per fer treballs o per emmagatzemar informació. És molt fàcil d'utilitzar i és molt àmplia, ja que tant pots fer un power point com una enquesta, i tot això compartint-lo amb qui vulguis. 

Us recomano visitar el blog d'en Jordi Simó, a continuació us posu l'entrada en el seu blog a la que dedica el tema sobre Google Drive:
 http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/09/treball-collaboratiu-google-drive.html


No hay comentarios:

Publicar un comentario