viernes, 27 de diciembre de 2013

Descripció de la Laura Carrillo

A classe de COED hem tingut que descriure alguna companya en veu alta i davant de tothom, i jo he descrit a la Laura Carrillo:

La Laura Carrillo és una noia de 23 anys que viu a Santa Coloma de Gramenet. Pel que fa al seu físic ella és rossa, amb el cabell llarg i rissat, i d’altura mitjana i té uns ulls verd-grisos molt macos.

 Els gustos de la Laura són l’esport, tota la seva vida ha estat fent natació, i actualment està apuntada a un gimnàs al qual va dues vegades per setmana, malgrat que abans anava més. També li agrada molt la natura, fer excursions amb els amics, pujar a la muntanya i prendre el sol, com també quan té temps lliure li encanta prendre el té per relaxar-se.

Ella està treballant actualment a una tenda de roba que es diu Springfiel, i li encanta treballar allà, li agrada molt atendre als clients, parlar amb ells, aconsejar-los, es podria dir, que més que un treball és un hobbie per ella, una manera de sortir de la rutina dels estudis.

Per finalitzar dir, que ella es considera una persona tímida, ja que li costa molt anar a llocs nous, establir amistat amb gent nova, no obstant ella és
sincera, simpàtica, oberta, així mateix ella també és molt alegre, energètica i optimista, cada matí s’aixeca amb energia i amb ganes de començar el dia, sempre li agrada estar fent coses, no pot parar mai quieta.Li agrada veure feliç a la gent i sempre pensa en positiu. A més a més ella és pensa moltíssim les coses abans de fer-les o dir-les per tant, és molt prudent, i pensa molt en els altres,els té sempre molt en compte en totes les decisions que fa.



El professor al acabar, hem va dir que tenia que millorar els meus castellanismes i com tinc la veu molt aguda, he d'intentar no cridar tant sinó expandir la veu perquè arribi bé als altres però no de manera agressiva 

No hay comentarios:

Publicar un comentario