jueves, 9 de enero de 2014

Bon comunicador

Farem un breu resum citant les característiques principals que hem observat en el Jordi Évole i ens fan poder afirmar que és un bon comunicador.
La seva forma de parlar i d’escriure és natural utilitza un llenguatge adequatperquè el contingut pugui ser entès amb facilitat. Es mostra molt proper al públic posant exemples quotidians del que explica. D’aquesta manera el receptor es cent molt identificat.
A les entrevistes que fa a Salvados escolta amb molta atenció i molt de respecte. Utilitza la ironia i el humor per elaborar les preguntes que solen ser clares i directes per poder extreure el màxim d’informació possible.
En quant al contingut podem dir que treu a la llum aspectes de temes molt actuals presents a la nostra societat que la majoria desconeix.  Busca a persones amb diferents punts de vista sobre un mateix tema, perquè els oients puguin crear la seva pròpia opinió i reflexionar. Com a bon periodista, mostra un coneixement actualitzat sobre els temes que tracta i, per tant, transmet credibilitat, mostra constantment noticies de premsa que parlen del tema que tracta. 
Nosaltres amb aquest treball de seguiment d'un bon comunicador, hem après molt i esperem que us pugui ser útil. 

A continuació us deixo el link del blog en el qual hem fet el seguiment.
http://boncomunicador6.blogspot.com.es

http://www.revistavanityfair.es/articulos/entrevista-con-jordi-evole/15839
Jordi Évole



No hay comentarios:

Publicar un comentario