viernes, 8 de noviembre de 2013

Google Sites

Avui a classe hem treballat amb el Google Sites. Google Sites és una aplicació en línia que permet crear un lloc web o una intranet i permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la per un grup reduït de col·laboradors o amb tota la seva organització, o amb tothom. També hi pots incloure gadgets.



He creat, junt amb la meva companya, un Google Sites 
(https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/canconer-cancons/el-cos) sobre un cançoner infantil. L'hem compartit amb els companys, perquè el puguin visualitzar, i fer propietari al professor també per què pugui editar el que vulgui quan vulgui.Per experimentar una mica amb el Google Sites, vam crear diverses pàgines noves, elements en el menú dintre del Google Sites mateix, posar un tema que ens agradi, posar gadgets com un calendari Google, posar el disseny propi adaptat als nostres gustos. És a dir canviar el site al nostre gust i elegir com volem agrupar la informació, és molt dinàmic i es pot canviar, modificar sempre que vulguis.

Us deixo diverses pàgines webs explicatives del Google Sites, web tutorial del Google Sites, ajuda, i preguntes més freqüents


No hay comentarios:

Publicar un comentario