viernes, 15 de noviembre de 2013

Setmana de reflexió educativa

Aquesta ha estat una setmana especial, de dilluns a divendres hem fet diferents activitats segons cada matèria que realitzem a la universitat. Ha sigut una setmana plena d'experiències molt agradables i coneixements únics.

Dilluns


Excursió:

Trets positius: El paisatge i passar temps amb les amigues
Trets negatius: Els camins eren molt empinats i a vegades costava.

Jaume Cela
http://blocs.xtec.cat/ceipgermanesbertomeubiblioteca/category/autors/
Confència Jaume Cela:

Trets positius: El tema del que parlava em va agradar molt i compartia la seva opinió
Trets negatius: A vegades em costava saber l'estructura del discurs, lligar les coses que deia amb les anteriors

Dimarts

Exterior museu MNAC
http://www.arteguias.com/museo/mnac.htm

Visita al museu MNAC: 

Trets positius: El fet que ens van fer la visita com si fòssim nens petits tot i per aprendre de la experiència de com es comporten, que aprenen i per tant, com han d'actuar les mestres.




Dimecres/ Dijous

Pràctiques a una escola:



Trets positius: L'experiència que vaig aconseguir i molts aprenentatges i sentiments que m'ajudaran en un futur com a mestra.                          

viernes, 8 de noviembre de 2013

Google Sites

Avui a classe hem treballat amb el Google Sites. Google Sites és una aplicació en línia que permet crear un lloc web o una intranet i permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la per un grup reduït de col·laboradors o amb tota la seva organització, o amb tothom. També hi pots incloure gadgets.



He creat, junt amb la meva companya, un Google Sites 
(https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/canconer-cancons/el-cos) sobre un cançoner infantil. L'hem compartit amb els companys, perquè el puguin visualitzar, i fer propietari al professor també per què pugui editar el que vulgui quan vulgui.Per experimentar una mica amb el Google Sites, vam crear diverses pàgines noves, elements en el menú dintre del Google Sites mateix, posar un tema que ens agradi, posar gadgets com un calendari Google, posar el disseny propi adaptat als nostres gustos. És a dir canviar el site al nostre gust i elegir com volem agrupar la informació, és molt dinàmic i es pot canviar, modificar sempre que vulguis.

Us deixo diverses pàgines webs explicatives del Google Sites, web tutorial del Google Sites, ajuda, i preguntes més freqüents